×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/02/25 - 10:14
  • بازدید : 137
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز تحقیقات پروتئومیکس

نشست خبری طرح تحقیقاتی خاتمه یافته با آقای دکتر مصطفی رضایی طاویرانی

با سلام و تشکر از همکاری جنابعالی در توضیح دستاورد های پروژه تحت عنوان "زخم پوش زیست سازگار برای ترمیم آسیب های پوستی : تروما، سوختگی و سرطان در قالب یک کارآزمای بالینی"

لطفا انگیزه خود و همکاران را برای اجرای این طرح تحقیقاتی اعلام فرمایید؟

ضمن تشکر از اهتمام همکاران امور پژوهشی مرکز تحقیقات پروتئومیکس به عرض می رساند سالیانه علاوه بر تلفات گسترده ناشی از سوختگی ها و نیز هزینه های تحمیل شده بر بیماران دچار آسیب پوستی، سیستم درمانی کشور و نیز کشورهای مختلف دیگر با مشکلات عدیده ای در خصوص ترمیم پوست آسیب دیده مواجعه هستند بنابراین تسهیل ترمیم پوست با کاهش هزینه، افزایش کار آمدی، تضمین امنیت و سلامت بیماران انگیزه اصلی اجرای این پروژه بوده است.

چه اقداماتی در این خصوص قبل از اجرای پروژه شما صورت گرفته است؟

بشر اقدامات گسترده ای در مواجه با اختلالاتی که در پوست ایجاد می شودانجام داده است از جمله این اقدامات استفاده از سلولهای بنیادی همراه با داربست های متنوع زیست سازگار بوده است. با توجه به اینکه کنترل سلولهای بنیادی یکی از مشکلات اساسی در بکارگیری آنها می باشد تلاش شده است با استفاده از عوامل زیست سازگار و تخریب پذیر، آسیب های پوستی درمان شوند. در مواردی نیز موفقیت هایی حادث شده است. در این پروژه با حذف سلول های بنیادی، دستیابی به داربستی زیست سازگار و هزینه مناسب با کار آمدی قابل توجه امکان ترمیم زخم های پوستی فراهم شده است.

دستاورد های اجرای این پروژه را توضیح دهید؟

اولین قدم در اجری پروژه تضمین سلامت بیماران بوده است. که این امر با انجام آزمایشات مربوط حاصل شده است. دومین نکته دستیابی به ماده ای زیست سازگار و کارآمد بوده است که بتواند سلول های بنیادی خود شخص را در محل زخم گیر انداخته و وادار به تشکیل پوست نماید. سومین نکته تهیه محصول مورد استفاده در اجرای پروژه از مواد اولیه داخلی که خود بحث بسیار مهمی در درآمدزایی و عدم وابستگی به واردات می باشد. چهارمین نکته دستاوردهای پروژه نشان داد که علاوه بر ترمیم پوست می توان با استفاده از روشهای تکمیلی به ترمیم بافت های آسیب دیده نیز پرداخت.

لطفا در خصوص تجاری سازی دستاوردهای پروژه توضیح بفرمایید؟

با توجه به اینکه فازهای کارآزمایی بالینی در حال تکمیل شدن می باشند انتظار می رود با طی مراحل قانونی و علمی مربوط به زودی شاهد بکارگیری این روش در کلینیک باشیم.

ممنونم آقای دکتر رضایی طاویرانی از زمانی که اختصاص دادید

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار عمومی,خبر فرهنگي,آرشيو
  • کد خبر : 126505
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب