×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

مرکز تحقیقات پروتئومیکس

 

تاریخ موافقت اصولی مرکز: 1387/12/12
تاریخ موافقت قطعی مرکز: 1392/04/15

شورای پژوهشی دانشگاه در جلسه مورخ 1384/07/03 با تأسیس مرکز تحقیقات پروتئومیکس بالینی موافقت نمود که مراتب امر در جلسه مورخ 1384/07/25 هیأت رئیسه دانشگاه تأیید شد. در ادامه روند تاسیس مرکز، باستناد رأی صادره جلسه 193 مورخ 1387/12/12 شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور با تأسیس مرکز تحقیقات پروتئومیکس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی موافقت اصولی بعمل آمد.
ریاست و شورای عالی مرکز با تائید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و ابلاغ رئیس دانشگاه عهده دار مدیریت مرکز می باشند. شورای پژوهشی مرکز متشکل از برخی اعضا شورایعالی، عهده دار بررسی و تصویب پروژه های تحقیقاتی، عقد تفاهم نامه با سایر مراکز و دانشگاهها و ارزیابی فعالیت پژوهشی مرکز می باشد. با تصویب شورای مرکز و تائید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و ابلاغ رئیس دانشگاه اعضاء هیئت علمی و محققین برجسته دانشگاه می توانند به عنوان عضو شورای پژوهشی مرکز پذیرفته شوند.
مرکز بر اساس ارزشیابی وزارت متبوع، و با لحاظ درصد رشد و سایر شاخص های ارزشیابی در جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی دو سال متوالی در سالهای 1389 و 1390 به عنوان "مرکز غیر مستقل برتر دانشگاه" معرفی گردید. در ادامه این موفقیت ها مرکز در هجدهمین جشنواره رازی در سال 1391 مقام اول در بین مراکز همتراز کسب نمود.
اعضای هیات علمی مرکز در تدوین برنامه های آموزشی رشته های دکتری تخصصی(Ph.D) پروتئومیکس کاربردی و دکتـری تخصصی(Ph.D) انفورماتیک پزشکی با وزارت بهداشت همکاری داشته اند.
اعضاء محترم هیأت علمی مرکز در راستای ترویج علم با انتشار چهار جلد کتاب مرجع در سطح وزارت متبوع و نیز چاپ کتابهای معتبر دانشگاهی در سالهای فعالیت در توسعه فضای نشاط علمی دانشگاه و کشور نقش مؤثری داشته که انشاءا... در سالهای آتی نیز ادامه خواهد یافت.
مرکز زمینه مناسب برای تربیت دانشجویان مرتبط با پروتئومیکس و فناوریهای نوین به منظور تأمین نیروی انسانی متخصص فراهم کرده است. در راستای ارائه خدمات و تولید محصولات مورد نیاز حوزه سلامت قدمهای مهمی برداشته است، از جمله تولید پوست مصنوعی از فرآورده های بیولوژیک با حذف سلولهای بنیادی و پروژ های متنوع دیگری که نتایج آنها در مراجع معتبر ثبت شده است.
هدف از تحقیقات نوین این مرکز تولید دستاوردهایی در زمینه پیشگیری، درمان و شناخت بیشتر اثرات جانبی داروها بر بدن انسان است. این مرکز با دارا بودن آزمایشگاههای پروتئومیک، کشت سلول، الکتروفیزیولوژی، بیولوژی مولکولی، شیمی-فیزیک پروتئین و انفورماتیک پزشکی قادر به انجام فعالیت های پژوهشی متنوعی است که دراین زمینه ها کارگاههای آموزشی مختلفی نیز برگزار گردیده است.
آزمایشگاه های مرکز به منظور افزایش تعامل با سایر مراکز دانشگاهی پذیرایی محققان برجسته ای از دانشگاه و سراسر کشور است. اولویت های پژوهشی مرکز به شرح 1- پروتئومیکس اختلالات و بیماری های عصبی 2- پروتئومیکس سرطان تعیین شده است. شورای مرکز بالاترین مرجع تصمیم گیری در اداره امورات با تشکیل جلسات مرتب و ادواری ضمن تصویب امور مرتبط به ارزیابی فعالیت های انجام شده نیز می پردازد.

تنظیمات قالب